За нас

manov_pictures_001 ДОКАЗАЛА СЕ ТРАДИЦИЯ В СТРОИТЕЛСТВОТО 

“Манов и синове” ООД е семейна строителна компания, създадена от инж. Димитър Манов Димитров и съпругата му Пенка Димитрова. С разрастването на компанията, към екипа се присъединяват и двамата им синове – инж. Галин Димитров и инж. Мануил Димитров.

През годините “Манов и синове” ООД развива своята дейност с ясната мисия неизменно да поддържа високо качество, коректност и конкурентност, които да я направят търсен партньор всеки път когато се касае за строеж или покупка на недвижим имот.

НАД 20 Г. РЕПУТАЦИЯ, ПОТВЪРДЕНА ОТ
СТОТИЦИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Когато през 1994 г. ние започнахме да се занимаваме със строителство, ние не просто създавахме бизнес, а градяхме приятелства, основани на взаимно доверие!

Верни на нашите клиенти, ние постигахме нашите цели и Ваши мечти за дом или бизнес имот, чрез изключителното внимание към детайлите и опитен екип, който гарантира, че сътвореното от нас дълги години ще носи удовлетворение и спокойствие на собствениците си.

ТАМ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ СЕ ЗАТРУДНЯВАТ,
НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ УСПЯВАТ

Строителството е комплексна и сложна дейност, не само като техническо изпълнение, но и като административно и юридическо начинание, регулирана от много държавни инстанции. Ето защо в „Манов и синове“ сме привлекли опитни архитекти и инженери, строителни техници с дългогодишен стаж, специализирани юристи и редица други специалисти с опит във всички аспекти на строителството.

Не е тайна, че ние привличаме най-добрите кадри да работят при нас, тъй като стабилността на компанията ни дава възможност за разгръщане на кадровия потенциал на всеки наш служител в услуга на клиентите ни.

manov_pictures_002
manov_pictures_003 НИЕ СМЕ СТРОИТЕЛИТЕ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Внимателно подбраният екип на “Манов и синове” вярва, че единствено трайните контакти с клиентите, професионалното отношение и честното договаряне са неизменни условия за устойчив растеж на нашата фирма и удовлетворение за всеки работил с нас.

Уверено твърдим, че отлично познаваме и уместно използваме най-новите и съвременни технологии и материали в строителната индустрия. Договаряме се директно с производители и доставчици, както и наемаме най-добрите специалисти във всяка строителна сфера, което ни позволява да предлагаме всеки един имот от нашите проекти на атрактивни цени, като същевременно държим на изключително високия стандарт за трайно и здраво строителтство.

Винаги сме готови да дадем компетентен съвет, добри идеи, помощ в избора и всичко необходимо за високата функционалност на Вашия бъдещ имот.

С “Манов и синове” можете да получите Вашето жилище, магазин или офис готово до ключ, точно така както сте го мечтали.

МАЙСТОРИТЕ СА НИ ЕКСПЕРТИ 

Внимателно подбраните технически изпълнители на “Манов и синове” са истински виртуози, всеки във своята област, за които няма невъзможни за реализация желания на клиента. Независимо дали става въпрос за строеж и зидария, електически и ВиК инсталаци, шпакловане и боядисване, дограми и изолации, подови настилки и стенни покрития, или финално интериорно обзавеждане с мебели и вградени уреди, Вие може да се чувствате уверени, че прецизността на работа, спазването на технологичните стандарти и качеството на вложените материали ще Ви осигурят години наред спокойствие.

А дори да закупите от нас имот на груба замазка, Вие ще се уверите колко по-лесно става всичко, когато фундамента на Вашия имот е съграден с прецизност, мисъл и предвидливост, позволяващ Ви с минимални усилия да постигнете Вашата визия за идеалният облик на дома, офиса или магазина.

manov_pictures_004
manov_pictures_005 УДОСТОВЕРЕНИЯТА И НАГРАДИТЕ, ЗАСВИДЕТЕЛСТВАЩИ ПРИЗНАНИЕ

“Манов и синове”, която и по мнението на колегите е еталон за професионализъм в бранша, е член на Камарата на Строителите в България.

Наред с това нашата фирма е сертифицирана по международният стандарт за качество ISO 9001-2008.

Удостоверенията, с които се гордеем са:

Удостоверение за строежи от високо строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения съгласно чл.5, ал.1, т.1 от ПРВВЦПРС;

Удостоверение N: 1484, групи и категории строежи – протокол N: 0028; строежи от трета до пета категория съгласно чл.5, ал.6 от ПРВВЦПРС;

Удостоверение N: 549 – пета група : отделни видове строителни и монтажни работи – съгласно позиция 45 ‘’Строителство‘’ на Националната класификация на икономическите дейности.

Не се колебайте, потърсете ни!

Към КОНТАКТИ…