Нов продукт

САЩ JP Power Cord 1.4 m 2 Pin Japan фигура. 8 IEC C7 адаптер на захранване захранващ кабел за преносими Радио зарядни устройства PSP 3 4

999 Артикула

211.23лв.

Всички наши продукти са внимателно подбрани и те са същите като на снимката, която виждате в нашия магазин.Ние вече позволяваме на цвета на продукта се стреми към истината, доколкото това е възможно, но поради грешки на цвета на монитора там повече или по-малко има малко разлики.Но определено форма на продукта е същата като на снимката.

Характеристики на продукта: 100% чисто нов кабел захранване кабел ниско тегло и компактен дизайн материал диригент: мед изолационен материал: PVC, Дължина на кабела: около 140 см, Тегло: около 57 g максимална изходна мощност: 100 W

Пакетът включва: 150 x C7 Фигура 8 захранващ кабел кабел

Забележка:

Препоръчително е да използвате продукти с капацитет по-малко от 100 Вата , като ac адаптери, зарядни устройства !

а)важни мита,данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези устройства са отговорност на купувача.

b.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

адТези такси обикновено се събират компания за доставка(shipping)или когато сте приели стоката.

e.

Моля излезте ни вашият номер на отделни административни нарушения / ДДС / RFC ако вие имате, а след това, когато вдигна курьерский път, го попитали фирма за превоз на товари .

a. като правило, всички поръчки се обработват в рамките на 2 РАБОТНИ дни от датата на плащането или датата, на eCheck се изчиства.Ние ще ви уведомим по вашата регистрирана електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена с нашия склад.

б.моля, уверете се, че адресът за получаване на плащане е ток.За по-точна доставка се препоръчва да се посочи номер на телефон.Ние не носим отговорност за грешна или недоставленный адрес.

c. срок на доставка въздушна поща стълб кит зависи от дестинацията и други фактори, той може да приеме до 20-50 работни дни.

d. срок за незабавна доставка зависи от дестинацията и други фактори; той може да приеме до 3-15 работни дни.

а) в момента, можете да платите чрез Moneybookers, Visa, MasterCard, банков превод.Можете също да платите с помощта на някои дебитни карти, включително Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, визитна картичка, 4Б и Euro8000. Други варианти за плащане ще бъде на разположение в Manov.info в бъдеще.

Положителна оценка ще бъде изоставен, след като сте потвърдете поръчката!И благодаря Ви за вашите положителни коментари и отзиви.Вашата подкрепа ще продължи да ни движи напред и постоянно подобряване на нашата услуга.Както и вие, ние също се опитваме всячески да се избягват всякакви неутрални или отрицателни мнения, причинени от всяка небрежност или недоразумение.Ние наистина се надяваме,че тъй като очакването на купувача е различно, когато не са изпълнени нито продукт, нито нашите услуги, можете първо да ни уведомите за това и да ни даде разумно време, за да реши проблема за вас с нашата искреност и професионално отношение.

  • КОД: apc0034-150
  • Приложение: Потребителска електроника
  • Номер На Модела: C7 to US plug захранващ кабел кабел
  • Мъжки Тип Край: NEMA
  • Характеристики: кабел захранващ кабел
  • Женски Тип На Края: IEC
  • Тип На Щепсела: САЩ, JP
  • Тип: Захранващ кабел ac

Етикети: Фигура 8 кабелна Австралия, С13, нещо С7, конектор iec, захранващ кабел за пренос на данни, игра за psp, iec c13 късо съединение, жак c7, джак c7, штепсельная вилица c5.

Напишете отзив

САЩ JP Power Cord 1.4 m 2 Pin Japan фигура. 8 IEC C7 адаптер на захранване захранващ кабел за преносими Радио зарядни устройства PSP 3 4

САЩ JP Power Cord 1.4 m 2 Pin Japan фигура. 8 IEC C7 адаптер на захранване захранващ кабел за преносими Радио зарядни устройства PSP 3 4

Напишете отзив

Свързани продукти