Нов продукт

USBkiller V3 USB убиец с превключвател USB maintain world peace U Disk Miniatur. power високо напрежение импулсен генератор

999 Артикула

43.33лв.

-30%

61.91лв.

USBKILLER3 добавя switch (еквивалент застраховане опции), за предотвратяване на необратими щети, причинени от неправилна работа, метален корпус има по-добра текстура.

Този продукт се използва за изпитване на налягане интерфейс USB, не може да се използва срещу закона и етично поведение! !

Забележка: само за тестове и изследвания, всички спорове и неблагоприятните последици от магазин не носи отговорност, моля, разгледайте внимателно, преди да купите! ! !

Този продукт е свързан с необходимия интерфейс USB.Той автоматично ще разряжаться.Трябва само да запишете данните трябва да се измери с други измерване на аппаратурами докато тя discharging.Въпреки това се препоръчва, за да време за работа на връзката е по-малко от 10 секунди.

В обвиняемите, той не надвишава 30 секунди.Тъй като продуктът има много компоненти поставени в много по-малка площ, влияние е очевидно.Под предпоставка не сме в състояние да чакаме добро разсейване на топлината (принудителното охлаждане), моля не превысьте посоченото работно време.

Този продукт е подходящ само за компютърни дънни платки, промишлена апаратура за управление, медицинско оборудване, тестване на измервателни уреди и други отделни захранвания или техните варианти.

Своя интерфейс тип-А. УСБ.

Не се прилага: microusb .Usb typec.Осветление.Пин-интензивен интерфейс.

Изображенията, използвани в това ръководство, може леко да се различават от действителните на външния вид на продукта или на резултатите от измерване, което може да бъде причинено от незначителни разлики в електрическите характеристики на компоненти, вида и партията компоненти.

Този продукт използва различни компоненти, ъпгрейд на продукта и съдържанието на инструкции могат да бъдат променяни без предизвестие.

Предпазни Мерки За Безопасност

Пазете продукти и опаковъчни материали на място, недостъпно за бебета и малки деца място.

Този продукт не съдържа батерии, но той генерира високо напрежение по време на работа (изход усилительной верига е фиксирана на ниво 300 В, когато изходът е свързан към товара, напрежението се понижава до прага на напрежение на разряд, от основно значение е 230, а грешка е ±30%).

Затова не отстранявайте и не повреждайте термоусадочную обвивката на тръбата, го очакваха за този продукт (свиване тръба има выдерживающее напрежение 600).Ако свиване тръба е повредена, спрете използването му.

Ако по време на работа възникнат някакви необичайни условия, като например необичайни изходно напрежение (твърде високо или твърде ниско), на необичаен звук, прекомерна топлина или дори пожар, незабавно изключете захранването.

Моля, сложи този продукт на място, недостъпно за бебета и малки деца.Ако детето случайно погълнати от дечица гледаха, моля, незабавно се консултирайте с лекар.

Да Не се загрява и не изпускайте устройството си в огън, тъй като това може да доведе до пожар или случайно нараняване.

Предпазни мерки при работа

Избягвайте употреба и съхранение на този продукт в помещения, които са по-високи температурни граници, прекомерната влажност и прекомерно прах.

Не излагайте изделието на прекомерно излагане, раздавливанию или плащания.

Не се опитвайте да разглобявате този продукт.

  • търговска марка: Цвети
  • Номер На Модела: LSY-UKV3W
  • Съвместими Марка Глави.в / Модел: НЯМА
  • Произход: CN(произход)
  • С USB порт: ДА

Етикети: nintendo switch chip view, hdmi, i2s, crosshair, kill switch rc, deadly кратък, името на лъжица, прасе сладка, мини-свят, твърд диск плейър, hu66.

Напишете отзив

USBkiller V3 USB убиец с превключвател USB maintain world peace U Disk Miniatur. power високо напрежение импулсен генератор

USBkiller V3 USB убиец с превключвател USB maintain world peace U Disk Miniatur. power високо напрежение импулсен генератор

Напишете отзив

Свързани продукти