Нов продукт

10шт сензорен ключ модул капацитивен сензорен прекъсвач капацитивни бутони с подсветка от тип А

999 Артикула

23.99лв.

Технически показатели:

Описание на функциите: широко входно напрежение: DC2. 0 V до 5.5 V, 51, система мощност msp430, може да се прикрепя към серия STM32 система на ръкохватката, DSP и друга околната среда

Основни характеристики на работа чип регулиране на работен ток: RH6030:3 uA 1.5 uA (ниска мощност) работа температура: - 20 ~ 70 ° нивото на ESD: > 5000 V електрическо време на начало: 0.5 S POR: 0.8 V.

Добър изход е чрез избор на режим на капака шлямбура X1: бавно движещи режим или режим на замъка;

Когато докосване на пръста непосредствено или чрез средство за изолация, като органично стъкло, акрил, пластмаса материал на тъчпада на клавиатурата, дъска осветило нагоре, като в същото време в гнездото X2 на съответното реда на шиене "извън" страна синхронизира високо ниво на излизане, можете веднага да се свържете към устройствата на микроконтролера четена като ключов сигнал.

Съответства могат да бъдат варени през пролетта, може да се използва според собствените си изисквания за заварка.

1. захранване: DC2V-5.5 V, може да бъде чрез X2 (2.54 игла на реда) на "+" и "-" веднага ток.

2. Брой бутони: един бутон.

3. изход режим: за X1 скок на кутията може да избере изход за режима на заключване, щракнете върху следния ключ на изхода на високо ниво, пред следващото си в съответствие с нивото, за да поддържате високо ниво на константи) или бавно двигающийся режим (незабавен изход висок електрически плосък).

PS: този модул е в замъка и динамични модели за 2 вида ключа състояние, след включване отново в същото време е важно да се отбележи, за да влезе в сила!

4. размер на модул: 3.5 CM * 1.7 CM.

5. Ако имате нужда от електронни използвани данни, снимана от продукти, след заплащане веднага на файлове, електронна поща отправленными във вас.

Обем на продукта приложение: един развитието на микрокомпютър chip размер, прилагането на капацитивни ключове докосване и продукти, DIY електронни, лаборатория, университет на дизайна на учебната програма, и т.н.

След заваряване система през 2,5 мм по-ниско до протежение на пръчката от органично стъкло докоснете, за да работи правилно.

  • състояние: НОВО
  • търговска марка: cnewtec
  • Тип: Модулът за печатни платки

Етикети: бутон за сваляне на гори, потребителски бутона с подсветка, голям бутон с осветление, гъби бутона с подсветка, бутон arduino, discovery stm32, attyny13, тактильная бутона с подсветка, черна таблетка stm32, бутон arduino.

Напишете отзив

10шт сензорен ключ модул капацитивен сензорен прекъсвач капацитивни бутони с подсветка от тип А

10шт сензорен ключ модул капацитивен сензорен прекъсвач капацитивни бутони с подсветка от тип А

Напишете отзив

Свързани продукти