Нов продукт

Adobe Acrobat Pro DC - 2020 - Lifetime - Windows

999 Артикула

20.98лв.

-50%

41.96лв.

Adobe Acrobat Pro DC-2020 г.-дълготрайност-Windows

Доставка на продукта: цифров, (изтегляне на файлове и инструкции )

Ние не изпращаме ключ за сигурност, този продукт е много пътища, някои лоши хора дават ключ и казват "не работят", и ние няма да проверяваме дали този статут.имаме нужда от вашата толерантност.ние ще добавим броене на файла с данни за активиране, и продукта ще бъде автоматично активиран.

Категория: Пълната версия на World Wide

Връщане: се приема, ако в продукта открита някоя грешка

Работи за версия на windows: Win10 и Mac OS system

Език: multi език

Какво е Adobe Acrobat Pro?

С Adobe Acrobat Pro винаги насладете се на най-новите технологии в много съвместни работи навсякъде и по всяко време PDF инструмент, достъпен за почти всяко устройство.

За вашите нужди се развиват.И се развива заедно с него.Затова ние непрекъснато подобряваме и добавяне на функции в Adobe Acrobat.При закупуване на Adobe Acrobat DC получавате тези функции, веднага след тяхното издаване.

Редактиране на повече от пет милиона предприятия по целия свят разчитат на това, за да направите PDF-файлове, да конвертирате PDF файлове във форматите на Microsoft Office и много други.Трябва да си сътрудничи с колегите си на много места, и когато сте в движение, доверете се на способността на Acrobat DC, това да се случи.Сила на Джобс се местят от всяко място.

Където и да си бил или какво е устройство, държи на алианса.С Acrobat DC можете да споделяте PDF-файлове, за да можете да ги видите, разгледате и да се подпише, както и следят за тяхното подобряване-от всяко място и от всяко устройство.Направете запис коментари безпроблемна.

В момента събиране на коментари и споделяне на PDF файлове толкова лесен, като изпращане на електронна поща, но с пълен контрол мониторинг и без прикачени файлове.Получателите получават електронно писмо.Те кликват, за да започне, да види и коментира.Направете вашето сотовое устройство важен инструмент PDF.

Винаги е безплатно, и по-мощен от програмата Acrobat Reader изпълнен с инструменти, които искате да обсъдите PDF-файлове, и да видим, поясняват, сигнал навсякъде.И с Acrobat Pro DC, можете да направите повече.Редактиране, създаване, упорядочивайте, износ и прибавете към файлове директно от вашия мобилен компютър или таблет телефон.Оставете молив и подпишете.

Попълнете и да се присъедини към форми на PDF файлове от всяко устройство и от всяко място.Подпис може да събира, архивира и в цифров вид, за да следите напредъка подписанной запис.

  • Произход: По(произход)
  • Тип: Кабели IDE
  • Документ: PSE

Етикети: батерия m11x, ключ adobe acrobat pro, adob photoshop, мини-КОМПЮТЪР на intel, висулка Феникс, 2070 rtx, срок на услугата dropbox, ключ acrobat pro dc, adobe creative clouds, adob.

Напишете отзив

Adobe Acrobat Pro DC - 2020 - Lifetime - Windows

Adobe Acrobat Pro DC - 2020 - Lifetime - Windows

Напишете отзив

Свързани продукти