Нов продукт

5.5 " дисплей за Huawei Honor 6X LCD дисплей с сензорен екран дигитайзер Събрание за Huawei 6X GR5 2017 млрд.-AL10 млрд.-L24 млрд.-21 млрд.-L22

999 Артикула

31.30лв.

-16%

37.27лв.

5.5" LCD For Huawei Honor 6X LCD Display Touch Screen Digitizer Assembly For Huawei 6X GR5 2017 BLN-AL10 BLN-L24 BLN-21 BLN-L22 характеристики : 1. Цвят: черен/бял/златен 2. продукт: един напълно нов, като оригиналното качество. 3. Съвместим марка : за подмяна на Huawei Honor 6X 4. контрол на качеството: всички те са тествани преди доставката 5. Доставка: бърза доставка, доставка в рамките на 1-3 дни пакет са включени:

1 x събрание за Huawe i Honor 6X

1 x безплатен инструмент

Как да инсталирате:

1)гъвкав кабел е много чувствителен и лесно се повреждат.Свържете се с повишено внимание.

2)за подмяна на тези части са необходими специални инструменти и умения.

3)моля, опитайте се да се извърши ремонт или заменные работа в суха и непыльной среда, без пряка слънчева светлина.

4)Инсталирането на този на продукта трябва да се извършва от квалифициран специалист.

Информация за доставка:

Кораб от Китай (7~35 работни дни за световно)

Правила за връщане

Моля, потвърдете, че този продукт е точно този, който ви е нужен.Ако купувачът е купил грешен продукт, не се нуждаят от стоки, не може да инсталира продуктът, или всякакви други купувачи предизвикват рекламации, на купувача трябва да плати такса за обратна доставка и 15% заплащане на такса на продавача(например: разходи за доставка, разходите за попълване на запаси, разходите за преработка и така нататък.

Гаранция:

Ние предлагаме 30 дневна гаранция за всяка стока, която ние продаваме.

Отстъпка:

Ние насърчаваме едро поръчки, и ще спечелите по-голяма отстъпка, ако ви трябва по-големи количества.

Колкото повече купувате, толкова по-голяма отстъпка ще получите.

За цялата продажба, моля, свържете се с нас на първо място за получаване на специална отстъпка.

Нашата история:

Основана през 2014 г., ние сме фирма за продажба на бизнес.Складът се намира в Китай , Шенжен, град в близост до хонг конг.

ние основно сме ангажирани в изследвания и развойна дейност, придобиване, производство и продажба на мобилни телефони, таблети и аксесоари за преносими компютри.Ние обслужваме частни лица, сервизи, дистрибутори и търговци на едро.Нашите продукти се предлагат в голямо разнообразие от храни и имат свои собствени професионални изпитвателни име. да предоставя на своите клиенти спокойствие продукти.

Нашата цел: да сме винаги дават "качеството е на първо място, клиентът е над всичко", е да предостави на клиентите задоволителни услуги и ценни продукти и услуги, и ние трябва да предоставя бързи и изчерпателни услуги.

Бъдещето на: имаме много уникални продукти, добра платформа за развитие и богат опит, което ни прави сигурни в бизнеса в областта на електрониката и е създало добра репутация.Това е нашата бизнес философия и очакване за самоусъвършенстване, помагаме на нашите клиенти да повишат своята конкурентоспособност, постигане на печеливша сътрудничество и съвместно развитие.

Отзиви:

Преди да ни остави да неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, пишете ни и ни позволете да се погрижим за всеки проблем, който може да имате.Ние се грижим за всеки проблем, който довежда до нашето внимание, и отговаряме на всяко електронно писмо, което ни изпращат.Ако ние не се свържем с вас в рамките на 24 часа.Моля, пишете ни отново.

 • Документ: НЯМА
 • Комплект LCD дисплеи: ДА
 • Състоянието На Продукта: НОВО
 • Разделителна Способност На Дисплея: 1920x1080
 • Произход: CN(произход)
 • Номер На Модела: LN-AL10 млрд.-L24 млрд.-21
 • Материал: IPS
 • Екран: > 3"
 • Доставка: В рамките на 24 часа
 • Контрол На Качеството : Всички те са тествани преди доставката
 • Цвят: Черен
 • Съвместим Марка: За HUAWEI 6X
 • Размер: 5.5 Inch
 • Тип: LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер
 • Вид На Допир Екран: Капацитивен екран, мултитъч

Етикети: смяна на сензорен екран huawei gr5 2017, екран huawei honor 6x, тъчпад honor 6x, отпечатък от пръст на корпуса, honor 6x рамка на допир екран, huawei gr5 2017 lcd, дисплей oemgr5 2017, прожекционен екран 219, huawei honor 6x LCD дисплей с рамка, huawei honor 6x display gold.

Напишете отзив

5.5

5.5 " дисплей за Huawei Honor 6X LCD дисплей с сензорен екран дигитайзер Събрание за Huawei 6X GR5 2017 млрд.-AL10 млрд.-L24 млрд.-21 млрд.-L22

Напишете отзив

Свързани продукти