Нов продукт

100 W кола и домашен лаптоп хранене инвертор DC 12V/24V към AC 220V преобразувател на мощност Y98C

999 Артикула

26.77лв.

-17%

32.26лв.

100% чисто нов и високо качество

Характеристики на OOTDTY:

Инвертор сила електронно устройство което преобразува силата на DC 12V, 24V обеспеченную батерия в мощьности импулс 220V, и в същото време се преобразува силата на града, в сила DC зареждате батерията.

В процеса на реализация, захранване може да бъде непрекъснато изкара навън, и резервно захранване ще продължи да се постави сила до най-най-ниската граница на напрежение ток, който батерията може да издържи.Модифицирана синусоидальная инверторная схема и интелигентна положителна и отрицателна импулс зарядно устройство ще захранване на схемата на приема, което е с висока ефективност при преобразуване, бързо зареждане и може да се защити и ремонт на батерията.

Малък размер, ниско тегло, липса на шум, липсата на замърсяване, и има автоматични функции за защита от претоварване, пренапрежения, над температура, късо съединение и автоматични превключващи функции.

Той е подходящ не само за лаптопи, цифрови фотоапарати, видеокамери и друго електрическо оборудване, използвани в превозните средства, пътувания и къмпинги; той също така може да се използва широко в области, където се използва вятърна енергия, слънчева енергия и други области с нестабилна власт; той е по-подходящ за домашна употреба електрически уреди като телевизори, компютри, принтери, стерео, вентилатори, електронни игрални конзоли и т.н.), осигуряваща стабилно електрозахранване.

Технически характеристики:

Материал: метал+ABS

Входно напрежение: 10Б~15V

Изходно напрежение: 220V

Изходна мощност: 100 W

Размер на опаковката: app.19x6x5cm/7.48x2.36x1.97in

Стратегии видове: A(12V към 220V), B(24V с 2200V)

Цвят: както е показано на снимката

Брой: 1 бр.

Забележка:

Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 x хранене инвертор (други аксесоари демо на снимката не са включени.)

  • Документ: НЯМА
  • Произход: CN(произход)
  • търговска марка: санмим

Етикети: банковата власт, 6V dc, За дома, време 220V, инвертори ac и dc, алтернатива на силово инвертору, Цифрово измерване на променлив ток, обръщане на, автомобилен инвертор цигарения, инвертор 24V 220V Франция.

Напишете отзив

100 W кола и домашен лаптоп хранене инвертор DC 12V/24V към AC 220V преобразувател на мощност Y98C

100 W кола и домашен лаптоп хранене инвертор DC 12V/24V към AC 220V преобразувател на мощност Y98C

Напишете отзив

Свързани продукти