Нов продукт

BC95 BC95-G development board + 5dBi антена, GSM / GPRS / EDGE NBIoT LTE B1/B3/B5/B8/В20 / B28 модул конкурентна с M95

999 Артикула

42.65лв.

Добре дошли в нашият магазин - - - BIG'K GPS / GSM МОДУЛ PROFESSIONAL КО. ООД

Списък на пакетите:

BC95-G USB development board * 1 бр.

5dBi антена * 1 бр

LTE BC95 NB-Ин Module BC95-това е висока модул NB-Ин с изключително ниска консумация на енергия.Сверхкомпактный профил с размер на 19,9 × 23,6 х 2,2 мм, което го прави идеален избор за чувствителните към размера приложения.Проектиран за съвместимост с модула Quectel GSM / GPRS M95 в компактен и единен форм-фактор, той осигурява гъвкава и мащабируема платформа за миграция на GSM / GPRS мрежа NB-Ин.

Обща информация

BC95-това е висока модул NB-Ин с изключително ниска консумация на енергия.Ултра-компактен профил 19.9 × 23.6 × 2.2 mm ги прави перфектен избор за приложения на размера на чувствителни.Проектиран за съвместимост с модула Quectel GSM / GPRS M95 в компактен и единен форм-фактор, той осигурява гъвкава и мащабируема платформа за миграция на GSM / GPRS мрежа NB-Ин.

BC95 приема поверхностную определена технология, като им е разрешение за трайни и изрезанных проекти.Нисък профил и малки размери на пакета LCC позволяват BC95 лесно вграден в малообъемные приложения и да се осигури надеждна връзка с тях.Този вид опаковка идеален за масовото производство, което има по-строги изисквания за цена и ефективност.

Благодарение на компактния си форм-фактор, сверхнизкому энергопотреблению и разширен температурному диапазон BC95 е най-добрият избор за широк спектър от приложения М2М, като интелигентен замръзна, Умен град, сигурност и проследяване на активи, география, земеделска и мониторинг на околната среда и т.н., Компанията е в състояние да предостави пълен набор от услуги SMS* и пренос на данни, за да отговори на нуждите на клиентите.

Ключови Предимства

● Компактен модул NB-Ин

● Сверхнизкое консумация на енергия

● Ultra-висока чувствителност

Пакет ● LCC го прави лесен за производство на голям обем

● Съвместим с модула Quectel GSM / GPRS, лесно за бъдещ ъпгрейд

● Вграден с оглед на различни протоколи в интернет-услуга

● Бързо време за излизане на пазара: референтни проекти, инструменти за оценка и своевременна техническа поддръжка е сведена до минимум разход на време за проектиране и разработване на

Спецификация

Честота на BC95-В20

BC95-B8

BC95-B5

BC95-B28

BC95-G*

LTE В20 B8

B5 B28

B1/B3/B5/B8/В20/B28 @FDD-LTE (TBD)

Брой

Европа

Китай, Европа, Австралия

Китай, Корея

Южна Америка

Global

Сертифициране CE/GCF

CCC/SRRC/NAL

CCC/SRRC/NAL TBD TBD

Начин на плащане:ние можем да признае цялата плащане Набирателни.

1.ние можем да кораб на света.Подробности ще бъдат потопени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим вашата компенсация.

2. Моля кажете ми истинската си адрес, след като си на обезщетение в рамките на 1-2 дни; в противен случай, ние ще изпратим на вашия детайл въз основа на вашия адрес Набирателни, така че се уверяваме че е правилно.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Нормално, той приема 7-30 работни дни за пристигането на въздушна поща, и приема 3-10 работни дни курьерским като UPS, FEDEX, и EMS TNT, DHL и така нататък.

4. Понякога това ще продължи по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, Моля изчакайте търпеливо, когато вие няма да получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите

  • Вид На Интерфейса: USB
  • търговска марка: ДЖИНЮШИ
  • Пакет: ДА
  • Тип: Безжичен
  • Стил: Външен
  • Номер На Модела: Съвет за развитие BC95-G
  • Статус На Продукта: Склад

Етикети: LCD дисплей raspberry pi zero, wavecom, gsm модул usb, 3g gsm модем, котка M1, 4g интернет на нещата, ин nb, raspberry pi 4 b plus, 4g модул, x862.

Напишете отзив

BC95 BC95-G development board + 5dBi антена, GSM / GPRS / EDGE NBIoT LTE B1/B3/B5/B8/В20 / B28 модул конкурентна с M95

BC95 BC95-G development board + 5dBi антена, GSM / GPRS / EDGE NBIoT LTE B1/B3/B5/B8/В20 / B28 модул конкурентна с M95

Напишете отзив

Свързани продукти