Нов продукт

Бродерия смята кръстат бод комплекти ръкоделие-занаяти 14 ct DMC САМ на изкуството, ръчно изработени декор-ги следобеден чай

999 Артикула

25.57лв.

-20%

31.97лв.

Моля, внимателно прочетете цялата страница, преди закупуване!Бод: изчислено е името на кръстат бод: техният следобеден чай от: The M&W E-commerce, Inc. шевове: 182w x 182h размер: 13 "x 13" (33,0 х 33,0 см), включени в този комплект: бял цвят на 14 count AIDA x-stitch плат, цветови символи C hart, цветовата палитра на конеца и разделител нишки с предварително рассортированной 6-конци от памук, бродерия конци, игла и пълни и английски инструкции ~ всичко, което ви е необходимо за завършването на този проект кръстат бод!

1. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Искаме информация в рамките на 3 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.

2. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на потребителски почистване на отделните страни, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

3. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци на вноса на страната.Тези допълнителни такси могат да се налагат в момента на доставката.Ние няма да се върне цената за доставка за отказанные доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

1. ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

2. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

3. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

1. Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне стоката в рамките на условията ни и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

2. Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да върне стоката в рамките на условията ни и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Ако някоя част се изисква да се замени, купувачът също така трябва да заплати разходите на части, които ще бъдат заменени.

3. преди връщането на продукта, Моля, потвърдете обратен адрес и метод на логистиката с нас.След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

1. Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

  • Външната Опаковка: Торба от PVC
  • търговска марка: Ankicoleman Designs
  • Воспользуйся: Предмети От Първа Необходимост За Дома/Декорация
  • Стил: Американски Стил
  • Вид На Модела: Домашни любимци
  • Материал: 100% памук
  • Начин На Опаковане На Платното: Сгънати
  • Тип: Пакет
  • Рамка: No

Етикети: sr2ez, старомоден дизайн, дизайн мирруара, Скуайър, дизайн на seletti, дизайн kingseven, дизайн viahda, мрачен, Туми, временна път.

Напишете отзив

Бродерия смята кръстат бод комплекти ръкоделие-занаяти 14 ct DMC САМ на изкуството, ръчно изработени декор-ги следобеден чай

Бродерия смята кръстат бод комплекти ръкоделие-занаяти 14 ct DMC САМ на изкуството, ръчно изработени декор-ги следобеден чай

Напишете отзив

Свързани продукти