Нов продукт

Безжична 2D баркод скенер с 3.4 G люлката Bluetooth CMOS четец на баркод

999 Артикула

192.01лв.

-30%

274.31лв.

1 мегапикселова CMOS сензорна камера CMOS-сензор с висока резолюция е по-голяма област на сканиране и улеснява четене на баркодове на същото разстояние.Високоскоростен процесор възможност за декодиране е по-силен.Размазани, повредени и много малки бар-кодове може да се чете лесно.Той също така може да прочетете кода DPM(малък код на печатна платка)

2 Режима На Сигнали

При успешното сканиране на t-3030W е не само традиционната функция на гласови покани, но и покана вибрации.Сигнал за Тревожност вибрации също може да се каже на потребителите е дали предложената успешна в шумна среда.

Разбира се, той може да бъде инсталиран на един бърз режим.

3 режим на свързване 1. кабелен USB 2. Bluetooth е скрил радиотелеграф 3. безжичен режим на връзка ключа ОДН-ключ 2.4 G е съвместим с всички системи: Windows, Android, IOS, Linux.No драйвер/софтуер трябва да поддържа всички POS система.Support видове клавиатури език виртуален сериен порт автоматичен режим за съхранение на функции, предназначени за съхраняване на инвентар.Т-3030В автоматично ще влезе в режим на съхранение след изключване на всички разглеждани баркодове да се съхраняват във вътрешния обем на паметта.Повече от 100 000 баркодове могат да бъдат спасени.Съвместимост с таблици на Excel, пренасяне на думи.Управление на системната клавиатура IOS при свързване към система IOS баркод скенер може да управлява скрытием и на дисплея на клавиатурата.Бързо можете да щракнете два пъти върху бутона и клавиатурата също може да се управлява чрез сканиране на кода.Режим перевозкы на пратката * доставка на продукта батерия Manov.info* * Ако имате нужда от транспортиране на пратката от DHL , моля нека ми да знаете преди да поръчате * Cetification

TEKLEAD винаги фокусировало за научни изследвания и развитие на оборудване опознавания код разбити маркировка, стремеж за рационализаторства от експлоатационните характеристики и дизайн на продукта, и старт с подробности, за да направите декорация на изделия по-хуманни и подобри работата на потребителя.В отговор на планираните нужди на пазара на компанията самостоятелно разработва, внедрява иновации и произвежда серия от оборудване за разпознаване на промишлени и търговски баркод, който се използва широко в промишлеността, търговия, транспорт, финанси, медицина и здравеопазване, тютюневата промишленост, мобилни плащания и офис автоматизация и т.н. Продуктът притежава отлична производителност на сканиране и отличен удар, прах и влагостойкостью.Telide сътрудничество с много чуждестранни марки и неговите основни пазари за продажби са Южна Америка, Западна Европа, Индия, Южна Корея и други страни и региони.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1. Защо някои бар-кодове не могат да бъдат прочетени?Този продукт може да чете всички често срещани 1D и 2D баркодове (за Повече информация вижте настройки).Някои неизползвани баркодове, може да се наложи да се включи, преди да може да се чете.Когато баркод силно повреден и много скриват, понякога е невъзможно да се прочете.Ако не разбирате или не приемате, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние можем да ви предоставим професионални услуги. 2. Мога ли да добавите или премахнете въвеждане и наставка?Всички наши продукти поддържат често използвани функции на баркод, включително линейна доставка, наставка, начин на съхранение и т.н., Ние също да можем да предоставим индивидуални услуги, включително за функционалност и външен вид. 3. Какво да направя, ако се появи чете символи?Това е така, защото на езика на баркод скенер и езика на клавиатурата не съвпадат.Като правило, ние си поставяме съответния език в зависимост от адреса на клиента, преди да изпратите, така че не е необходимо да го инсталирате отново.Ако това все пак се случва, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим съответните баркод настройки. 4. Какво става, ако данните не са качени? , а.първо се уверете, че на терминала и интерфейс са в нормално използване, можете да заменят други устройства за тестване.Б.тъй като баркод скенер и на клавиатурата и мишката са устройства за въвеждане, те също се управляват от USB.Ако терминалът не може да използва мишката и клавиатурата в нормален режим, зареждане на данните не се извършва.c.уверете се, че баркод скенер има и други настройки, като например режим на съхранение, режим на виртуален сериен порт, и т.н., Моля, възстановете фабричните настройки преди изпитването. d.Ако безжичен режим не е натоварен, той може да бъде изключен и трябва да се спарен отново.

 • Система Supprot: Windows , Android и IOS
 • Тип: Баркод Скенер
 • Оптична Разделителна Способност: 1280*800
 • Карам: НЯМА НУЖДА
 • Четенето на код DPM: ДА
 • Разделителна способност: 3 mils
 • Иновация: НОВО
 • Сканиране Източник На Светлина: Естествената светлина+led
 • търговска марка: ТЕКЛИД
 • Тип на връзката: USB & 2.4 G & Bluetooth
 • Ширина На Сканиране: A4
 • Разстояние На Комуникация: 5-30СМ
 • на екрана на телефона: ДА
 • Скорост На Сканиране: 200 сканирания в секунда
 • Аксесоари: Зарядно устройство ще захранване на база(адаптер),USB-кабел(1,5 м)
 • Език: Мультиязычность
 • Тип Баркод: 1D & 2D QR
 • Вид На Интерфейса: USB
 • Дълбочина На Цвета: 32 бита
 • Тип Елемент За Сканиране: CMOS
 • Вид На Продукта: Баркод Скенер
 • Номер На Модела: T-3030W

Етикети: 2d bluetooth скенер, баркод скенер безжичен ls, netum баркод скенер wifi, 2d скенер безжичен, слайд скенер, баркод, филмът Фотосканер, 3d сканиране, 2 бряст, малък баркод скенер, bluetooth.

Напишете отзив

Безжична 2D баркод скенер с 3.4 G люлката Bluetooth CMOS четец на баркод

Безжична 2D баркод скенер с 3.4 G люлката Bluetooth CMOS четец на баркод

Напишете отзив

Свързани продукти