Нов продукт

Yescool A60 професионален диктофон espia mini voice recorder registrador grabadora voz de поддръжка на MP3 плейър-аудио рекордер

999 Артикула

55.90лв.

-29%

79.85лв.

Yescool A60 8GB оригинални диктофон 2160 часа запис с диктофон цифров аудио рекордер с WAV MP3 плейър

Характеристики:

1 .Подкрепа за 5 режими на запис , задоволяване на различни нужди в различни случаи, непрекъснат запис до 2160 часа, опитайте се записва толкова дълго, колкото искате.

2 .Три HD-микрофон осигуряват ефективно намаляване на шума и висока чувствителност, без забавяне.разстояние записи в три пъти повече от обичайното.

3.използван като MP3 плеър.

4 .Поддръжка на режим радио, повторение A-B, таймер запис,авто-фрагмент, гласова активация, икономия на енергия .

Технически характеристики:

Размери (Шхгхг):34 x 101 x 14 мм

Тегло:67 грама

Вградена памет :8 GB

Непрекъснат запис:непрекъснат режим: 2160 часа ,HD режим: 136 часа

Тип на съхранение:флаш памет

Батерия:1200mah

Операционна система: Windows10/7/Vista/XP/2000,Mac OS X,Linux

Интерфейс: USB 2.0

Запис PCM:скорост на трансфер на данни 768 Kbps,формат: WAV

Запис с шумопотискане:скорост на трансфер на данни 384 Kbps,формат: WAV

Стереозапись(HQ):скорост на пренос на данни е 128 Kbps формат:MP3

Спестяване на мощност:скорост на пренос на данни е 128 Kbps формат: WAV

Сверхдолгая запис:скорост на трансфер на данни е 8 Kbps формат:MP3

Температура:-10℃-45℃

Влажност на въздуха:10%-90% без конденз

Списък с пакети : 1 x цифров диктофон 1 x слушалки 1 x USB кабел 1 х ръководство на потребителя 1 x гаранционен автомобил

ДОСТАВКА

1. Цена за доставка: натиснете раздела доставка и плащане, на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2. Пътуване във времето: време на прехода се променя с различна пратката methods.in изобщо, Manov.info стандартна доставка 15-35 дни, Manov.info премия за доставка 7-15 дни.

3. митническа такса: по-голямата част от стандартната доставка е безплатна сборове, ние предлагаме да се свържете с местната митница, за да се разбере това, като продавач, ние ще ви предоставим помощ, доколкото това е възможно за по-плавен дизайн, но трябва да е ясно, че плащането на данъци във вашата страна, е ваше задължение.

4. моля да отворите пратката, да я провери, когато местен пощальона ще ви я.всеки проблем, моля, свържете се с нас за първи път от системния мнение.ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от момента на получаване на поръчката.И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние.

Ние компенсируем вашата цена, ако възникне проблем с качеството.КОМЕНТАРИ

Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас в рамките на 3 дни след получаване на пратката, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Защо това е от 3 дни?

Защото повечето хора забравят това да се направи след 3 дни.

Благодарим ви!На удовлетвореността на клиентите, ние отговаряме на голяма част от съобщенията в рамките на 24 часа, с изключение на празнични дни.

Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката.Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100%.Никога не оставяйте лош отзив директно, ако няма връзка, по Този начин не решава проблема.

 • Външна Памет: No
 • Външен микрофон: ДА
 • Запис С Гласово: ДА
 • търговска марка: yescool
 • Размери (Шхгхг): 34*101*14 мм
 • Балансиран Изход: ДА
 • С Високоговорители: No
 • Запис Аудиоформата: mp3
 • Номер На Модела: Yescool-A60
 • Формати На Възпроизвеждане: mp3
 • Пакет: ДА

Етикети: Мини Чай, mp3, направи си сам kit mp3 плейър, запис на звук, алуминиев mp3 плейър, запис, mp3 pleer, аудиозапис, декодиране bluetooth, музикален плейър.

Напишете отзив

Yescool A60 професионален диктофон espia mini voice recorder registrador grabadora voz de поддръжка на MP3 плейър-аудио рекордер

Yescool A60 професионален диктофон espia mini voice recorder registrador grabadora voz de поддръжка на MP3 плейър-аудио рекордер

Напишете отзив

Свързани продукти