Нов продукт

Разтегателна вратата шкаф модел слайд цвят бял яркост 100 см AEKIT евтини мебели за дома

999 Артикула

259.70лв.

Разтегателна вратата на гардероба купе модел слайд цвят бял яркост 100 см

AEKIT-MUEBLES В ПАКЕТ

Висок гардероб с две плъзгащи врати ярко бял цвят (единични плъзгащи се врати) и естествен/бял блясък идеален за всякакъв вид модели спални slide.

Той е подходящ за всяко помещение и има голям капацитет.

Той е изработен от висококачествен меламин и има приятен дизайн.Бял блясък сам на плъзгащи врати

Той тръгва с бар и балдой за всяка страна на шкафа.

Размери: височина: 204 см ширина: 100 см дълбочина: 50 см

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПРОДУКТА

Включва мебели в разглобено формата.

То включва цялото оборудване, детайли и инструкции за перфектен монтаж.

Той не включва декоративни или електронни продукти, показани на снимките.

Гаранция 2 години.

Сервизно обслужване: ако всички повредени части ще пристигнат; вие трябва да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти и в рамките на 72 часа имате нов детайл в къщата безплатно.

Формат на продукта

Този продукт се използва във формат комплект и бързо и лесно се монтира.

Всички наши мебели се предлага с ясни инструкции за монтаж и всички необходими детайли за техния монтаж.

Планината не е включена в комплекта

* Много е важно да сте проверили измерване на достъп до адреса за доставка (лифт, стълби, врати и т.н.), за Да се гарантира, че пратката може да достигне до мястото на инсталиране.

* За правилния монтаж на мебели и възможни отклонения в измерванията е да предоставите запас от +/- 10 cm размери на продукта, за да му осигури място в местоназначението.

УСЛОВИЯ

Доставката на стоката ще се пеша по улицата.

Https://www.aekit.es/es/ не поема никакви допълнителни разходи, липса на отговорност за изтегляне на стоката в дома на клиента, както и не носи отговорност за всяка небрежност монтаж на счупване или шок или лошо отношение.

Услуга за транспортиране и доставка на мебели, без вклюючен монтаж на мебели.За монтаж на изделия трябва да има не по-малко от двама души и минимални познания в областта на изработката на мебели и/или занаяти.

Гаранция: https://www.aekit.es/es/ сделки чрез своето сервизно обслужване обхваща 2 години.В случай на възникване на някакъв дефект на изготвения изделия (дефектен произход детайли на производителя, липса на всякакъв вид информация или на оборудване и т.н.) Аекит.Ru изпратете на изменението на детайл или детайли директно до клиента или крайния потребител без никакви разходи.

За нередности, свързани с счупване на транспорта, трябва да уведомите до 24 часа от момента на нейната доставка.Ако клиентът получава увреждане на опаковката и/или продукт, това трябва да се уточни в рычаге доставка на превозвача видима повреда на продукта и да се постави знак" несъответствие" .AEKIT.en нито един транспортен инцидент, който не е правилно отразен в предоставянето на albarán, не трябва да се облагат с превозвача.

Всички възвръщаемост на инакомыслию ще има допълнителни разходи, които клиентът ще плати за транспорт и на разходите за връщане ( преглед на разходите в зависимост от продукта ).рекламации за несъгласие продукти в лошо състояние или манипулируемых клиент се приемат не ще.Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка, в отлично състояние.

В случай на какъвто и да е инцидент имаме нужда от следната информация, за да започне процес:

  • търговска марка: АЕКИТ
  • Произход: ES(произход)

Етикети: дръжката на гардероба бяла, легло шкаф бял, шкаф бял шкаф, луксозен гардероб бял, купи гардероб бял, тъкани шкаф бял, гардероб прост бял, шкаф бял филм, шкаф бял дървен, момичета гардероб бял.

Напишете отзив

Разтегателна вратата шкаф модел слайд цвят бял яркост 100 см AEKIT евтини мебели за дома

Разтегателна вратата шкаф модел слайд цвят бял яркост 100 см AEKIT евтини мебели за дома

Напишете отзив

Свързани продукти