Нов продукт

10" инча за MediaTek T906 T 906 236*166 мм сензорен екран сензор дигитайзер

999 Артикула

14.21лв.

10" инча за MediaTek T906 T 906 236*166 мм сензорен екран сензор дигитайзер

Направете екран, ние сериозно!Знаеш ли, ако екранът е дефектна, ще губите време и пари един на друг, затова ние внимателно ще открием екран!Нека ви дам един добър екран.

Тъй като сензорният екран може да има различна версия на сензорен екран за една и съща модели.

Моля, отворете екрана, за да се провери, е дали вашия кабел сензорен екран и форма на панела с изображението, преди да направите покупката.

За малко производство променен код на кабела за различни срокове на производство.Код на кабела може да се различават от изображението/на списъка,нова екранна лента може да има друга лого върху него или не, но този, който сте получили, ще бъде точно отговарят на вашите планшету, ако вашият таблет отговаря на посочените изисквания.ако не можете да направите това, моля, не го купуват.

Качество:

Имаме богат опит в обслужването на таблети и мобилни телефони в Китай.Напълно екран за подмяна ще бъдат проверени и тествани внимателно нашия опитен екип по качеството преди превоза. 100% работят добре .

Опаковка:

пратката ще бъде добре опакован, с помощта на пузырькового чанта + солидна кутия .Не се притеснявайте.

Време за доставка:

Ние се опитваме да направим всичко възможно , за да изпратите на същия ден за плащане се вдига до 17.00 ч. (Пекин време), в противен случай ние ще изпратим на следващия работен ден .Поръчка, разположен в уикенда или празнични дни, ще бъде изпратена в понеделник или на следващия работен ден .когато ние експедирали стоките, можете да видите номера на проследяване на вашата поръчка.Забележка 1. Моля, проверете номера на модела на вашия таблет, когато си поръчате нашия екран.За да не купя погрешно, не може да се използва нормално. 2. Преди да потвърдите, че на екрана не може да работи перфектно , моля, не използвайте лепило за монтаж на нашия екрана на вашето оборудване, ако екран вмъква лепило, ние не можем да ви вземе, за да го върне и да поиска връщане на плащане. 3. проблемът, с които можете да срещнете.счупен екран → направете видео разопаковане → свържете се с нас и ни изпратете видео б.празен екран → направете тестово видео → свържете се с нас и ни изпратете видео 4. Ако всичко е наред на нашия екран, моля , пишете ни на пет звезди положителна обратна връзка, ние ще ви предоставим добра обратна връзка също. 5. Ако на екрана има някакви проблеми, моля, свържете се с нас веднага, ние ще се справя за вас в най-скоро време , моля не се колебайте да ни остави отрицателен коментар, или отваряне на спор, благодаря за разбирането.С нетърпение очакваме да се дългосрочно сътрудничество с вас!Добри покупки!!!

  • срок на доставка: 2-3 дни
  • Размер На Дисплея: 10~13 инча
  • състояние: В Наличност!Готов За Изпращане!
  • Тип На Екрана: Капацитивен Екран
  • търговска марка: оууу
  • Вид На Продукта: Touchpad Таблет
  • Съвместим Марка: Универсален
  • Гаранция: 6 месеца
  • Номер На Модела: MediaTek T906 T 906
  • Размер: 10.1"

Етикети: Таблет PC, раздел lenovo, asus p024, на екрана на таблета на kodak, zh960, таблет mediatek, таблет sprint, z380kl, 166 мм, бум на капака.

Напишете отзив

10

10" инча за MediaTek T906 T 906 236*166 мм сензорен екран сензор дигитайзер

Напишете отзив

Свързани продукти